Är detta fodral hållbart?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vårt team av skickliga läderhantverkare har skapat detta fodral med hållbarhet i åtanke. Varje detalj tillverkas noggrant för hand av högkvalitativt lädermaterial för att ge en hållbar kvalitet. Oavsett om du ska campa eller fiska är den här hylsan den perfekta följeslagaren att ta med dig. Du behöver inte oroa dig för slitage, den klarar allt!