Jag behöver ett förtydligande om min faktura

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

För att hjälpa dig att förstå din faktura korrekt kan du kontrollera orderbekräftelsen som vi skickade till din e-post. Den bör innehålla alla nödvändiga uppgifter som du behöver. Om du har lagt till några tillbehör eller merförsäljning till din beställning kommer de att visas som en separat kostnad på ditt kontoutdrag. Vi har bifogat en ögonblicksbild för din referens.

Observera att om du använder en annan valuta än den du använde för ditt köp kan det påverka priset som visas på ditt kontoutdrag. Vi vill inte att du ska bli förvirrad av detta.

Om du har några funderingar kring beställningsfel kan du läsa den här artikeln för mer information. Kontakta oss gärna om du har några ytterligare frågor; vi finns här för att hjälpa dig!