Er denne knivskede holdbar?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vores team af dygtige læderhåndværkere har skabt denne skede med holdbarhed for øje. Ved hjælp af lædermateriale af høj kvalitet er hvert stykke omhyggeligt håndlavet for at give varig kvalitet. Uanset om du skal på camping eller fiske, er denne skede den perfekte ledsager. Du behøver ikke bekymre dig om slitage, den kan klare det hele!