Hur underhåller jag en Huusk-kniv?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Här är några användbara tips om hur du använder och tar hand om din Huusk-kniv:

Att göra:

- För ultimat precision och kontroll, använd hålet som är utformat för pekfingret

• Se till att rengöra bladet noggrant efter varje användning för att förhindra att matrester samlas i fördjupningarna

• Handdiska kniven och torka den omedelbart efteråt

Att inte göra:

• Undvik att använda för mycket kraft när du använder Huusk-kniven; det är ett vasst, exakt verktyg som inte kräver extra kraft

• Ställ inte Huusk i diskmaskinen eftersom det kan påverka knivens kvalitet

• Undvik att förvara kniven i fuktiga utrymmen för att undvika rost.

Hoppas att dessa tips hjälper dig att få ut mesta möjliga av din Huusk-kniv!