Bidrar det utskurna hålet till att förbättra knivens kontroll?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Definitivt! Vår bästsäljande kockkniv med premiumkontroll har tillverkats av experter för att ge förstklassig kontroll och precision. Med sin innovativa design som håller pekfingret i kontakt med bladet kommer du att älska hur den utan ansträngning styr genom varje snitt. Det är verkligen ett måste för alla kök!