Jeg vil gerne købe flere produkter

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Vi har nogle fantastiske nyheder til dig: Vores Huusk-serie kommer nu med en række tilbehør, der er specielt designet til at gøre dit liv lettere!

Huusk Læderskede

Denne læderskede vil holde din Huusk kniv sikker mod beskadigelse, så du kan bevare den i lang tid. Den er ekspertudviklet og lavet af førsteklasses læder for at sikre din Huusk-knivs sikkerhed. Den er ideel til kokke, hyppige rejsende, restaurantkokke eller til udendørsaktiviteter.

Huusk Skærper

Denne knivsliber har alt hvad du behøver for nemt at holde dine knive skarpe. Den bruger vand i stedet for dyr slibeolie, hvilket gør rengøringen problemfri. Den har en silikonekasse, bambusmåtte og gummigreb for at holde kniven sikkert. Derudover har den to sider til at slibe og polere forskellige typer klinger.

Huusk Saks

Vores Huusk sakse er lavet af højkvalitets rustfrit stål, som sikrer enestående styrke. De er komfortable, skarpe og multifunktionelle. Uanset om det er at skære hårde materialer, knække nødder eller åbne en øl, kan denne saks klare enhver opgave.

4-i-1 Huusk skærebræt

Huusk skærebrættet er et multifunktionelt bræt med fire funktioner og måler 36x25x1 cm. Den er lavet af et unikt materiale, der regulerer temperaturen, hvilket gør madlavningen hurtigere. Den indeholder også en indbygget slibemaskine for at bevare knivskarpheden. Brættet er slidstærkt, skridsikkert og kommer endda med et vedhæftet rivejern!

Uanset om du er bekymret for hverdagsslitage eller bare ønsker at give din investering et lille boost, har vores omfattende udvalg af tilbehør dækket dig. Sig farvel til konstante produktudskiftninger og hej til en længere levetid for dine yndlingsgenstande. Vi har din ryg!